ansichten Delft: Koningsplein met koopman paard en wagen volksleven (170355)

ansichten Delft: Koningsplein met koopman paard en wagen volksleven (170355)

ansichten Delft: Koningsplein met koopman paard en wagen volksleven (170355)

oude ansichtkaarten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Reacties

  1. Rob van der Kruk schreef:

    Leuk! Het meest rechtse huis is de ouderlijke woning van mijn moeder Annie Vonk (getrouwd Van der Kruk) Koningsplein nummer 21. Mijn opa en oma (Jan Vonk en Pietje Vonk-Verwey) huurde deze woning van het psychiatrisch ziekenhuis St. Joris, wat toen het hoofdgebouw aan het Koningsplein had. (Rechts van nr. 21 net niet op de foto stond op de hoek van het Koningsplein en de Annastraat een onbewoonbaar verklaarde woning, die tientallen jaren zo leeg gestaan heeft. Het linkse pand was een beneden en boven woning. Beneden woonde de familie Cornet (de heer Cornet was destijds dirigent van de harmonie kunst na arbeid van het St. Joris) en boven woonde de familie Cornax. Al deze huizen en de gebouqen van het St. Joris zijn in de jaren begin ’80 afgebroken en zijn daar nieuwbouwwoingen gebouwd.

  2. Post van Vroeger schreef:

    Bedankt voor jouw mooie bijdrage, Rob!

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.