onbekende foto Utrecht of den Haag : huisnummers 92 en 94 (170674)

onbekende foto Utrecht

onbekende foto Utrecht of den Haag: huisnummers 92 en 94 (170674)
Deze opgelopen kaart is hoogstwaarschijnlijk van stad Utrecht of den Haag. Wie herkent de exacte locatie?

Jan Spoolder schrijft:
“Als het linker huisnummer 94 is en het rechter 92 is het in ieder geval niet in Utrecht. Daar lopen de even huisnummers op naar rechts. Ik denk nu aan Den Haag. ”

deze kaart is niet meer in ons bezit.

Oude ansichtkaarten te koop gevraagd / oude ansichten gevraagd / oude foto’s te koop gevraagd!
Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Reacties

  1. Martin Snuverink schreef:

    Als je de huisnummers opgeeft moet je wel aangeven bij welke panden die huisnummers horen. Evenals in Utrecht zijn ook in Den Haag en Rotterdam de even nummers aan de linkerzijde van de straat gezien in oplopende telrichting.

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.