onbekende fotokaart Z Beveland Zeeland (180146) verzonden naar Brouwershaven

onbekende fotokaart Walcheren Zeeland (180146) verzonden naar Brouwershaven rechts op het ijs is een dame in Zeeuwse klederdracht te zien.
  1. onbekende fotokaart  Zuid Beveland Zeeland (180146) verzonden naar Brouwershaven
    rechts op het ijs is een dame in Zeeuwse klederdracht te zien.

oude ansichten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Reacties

  1. Paulien van Houwelingen-Ringelberg schreef:

    De dame of meisje tweede van rechts is in Zuid-Bevelandse Protestantse klederdracht. De foto zal dus niet op Walcheren gemaakt zijn, maar op Zuid-Beveland.

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.