oude ansichten Geldrop: fotokaart Eindhovenscheweg 1938 (170346)

oude ansichten Geldrop

oude ansichten Geldrop: fotokaart Eindhovenscheweg 1938 (170346)

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Reacties

 1. Martin Baselier schreef:

  Ik heb een verhaal geschreven van het dorp Hooge zwalweals U interesse heb kan ik u het hele verhaal mailen ik noem het verhaal de Deugden van de Hooge Zwalwenaren miedere bewoner autochtoon is omschreven en ook hun leven .Mocht U interesse hebben dan reageer ik wel.Het zin zo,n 10 A 4 tjes eventueelmet foto,s.Ik ben 79 jaar en mijn beroep was postbode oude stijl!

  1. Post van Vroeger schreef:

   hallo meneer Baselier,
   hartelijk dank voor uw reactie. U bent welkom om uw verhaal toe te voegen. Het zal voor mensen uit uw regio zeer interessant zijn! Misschien kunt u de reactie het best plaatsen bij een van de kaarten van Hooge Zwaluwe? U mag ook een mail sturen naar edwin@postvanvroeger.nl. Dan kunnen wij het plaatsen.

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.