oude fotokaart Kinder Cantate Feestavond 31 Januari 1906, maar waar? Den Haag? Delft? (170765)

oude fotokaart Kinder Cantate Feestavond 31 Januari 1906, maar waar? Den Haag? Delft? (170765)

oude fotokaart Kinder Cantate Feestavond 31 Januari 1906, Delft (170765)

Oude ansichtkaarten te koop gevraagd / oude ansichten gevraagd / oude foto’s te koop gevraagd!
Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Reacties

  1. Marjo Vaessen. schreef:

    Foto w. s. genomen nabij Nieuwe Laan in Delft alwaar 1 á 2 jaar eerder een kinderhuis/crêche gestart was. Toename van kinderen was zo groot dat ze fondswerving starten voor uitbreiding/verhuizing. Feestavond vond plaats woensdag 31 januari 1906 in de grote concertzaal van de stads-doelen te Delft, opbrengst ruim fl 2.500,-.

    1. Post van Vroeger schreef:

      Bedankt voor de oplossing!

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.