N.V. Lederfabriek Gebr. Theeuwes uit Rijen: fotoboek met 19 prachtige plaatjes! (190005)

Gebr. Theeuwes Rijen

N.V. Lederfabriek Gebr. Theeuwes uit Rijen: fotoboek met 19 prachtige plaatjes!

Dit unieke fotoboek uit de hoogtijdagen van deze leerlooierij toont een prachtig beeld van een authentieke leerlooierij zoals die er vroeger veel waren in Noord Brabant. Tegenwoordig zijn er nog maar weinig over. De meeset zijn net als de N.V. leerfabriek Gebr. Theeuwen in 1974, verdwenen.

De foto’s in dit boek zijn ca 20x14cm. De foto’s zijn gemaakt door M.J. Donker uit Rotterdam.

Dit boek is niet meer in ons bezit.

 

 

oude ansichtkaarten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 30 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.