opgelost fotokaart met molen: Schildwolde (170120)

onbekende fotokaart met molen: waarschijnlijk provincie Groningen

Schildwolde

oude ansichtkaarten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Reacties

  1. Jan Evenhuis schreef:

    Kwam deze kaart toevallig tegen op uw site. Het is voor 100% zeker in SCHILDWOLDE. De foto staat nl. ook afgedrukt in een boek over Schildwolde. De veldwachter op de voorgrond is dhr. Piet Steensma. De foto is genomen tijdens de herdenking van de Slag bij Heiligerlee in 1928.

    Groeten,
    Jan Evenhuis

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaaste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.