Fokker historie huldiging tocht Holland-Indië op Houtrust Den Haag 25 April 1925 (180239)

Fokker wordt gehuldigd

Fokker historie huldiging tocht Holland-Indië op Houtrust Den Haag 25 April 1925 (180239)

op de achterzijde van deze fotokaart staat geschreven “huldiging te ’s Gravenhage op Houtrust op Zaterdag 25 April 1925 des namiddags ten 3 uur van den vliegers Holland-Indië de Heeren van links naar rechts 1e luitenant der genie van Weerden Poelman, van der Hoop, van Slochteren en Jan van den Broeke benevens de vervaardiger der vliegmachine Fokker”.

oude ansichten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.