Dinxperlo in oude foto’s: bevrijdingsfeest met band Carefree

Dinxperlo in oude foto’s: bevrijdingsfeest.

Het lijkt te gaan om feesten ter ere van 25 jaar bevrijding in 1970.

Bij de foto’s van de band gaat om de band Carefree. O.a. te herkennen zijn bandleden Andre Ruiter (gitaar), Rob Marcelis (drums), Hans te Kamp, Willem van de Eem en Hans Klomps. In het publiek zijn o.a. herkend Fredy Prinsen (handen over elkaar), Wilma te Kamp (zittend op het podium). Wie kan nog meer personen identificeren?

oude ansichten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email . Wij hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.