Dinxperlo  oude foto’s:  fotokaart van Didi (Derk Langhorst)

Dinxperlo  oude foto's:  fotokaart van Didi (Derk Langhorst)

Dinxperlo  oude foto’s:  fotokaart van Didi (Derk Langhorst)

Didi was een bekende Dinxperloër met een beperkt verstandelijk vermogen. Hij werd door kinderen regelmatig voor de gek gehouden. Zo werden zijn klompen op een onbewaakt ogenblik eens plagerig spits gemaakt. In Dinxperlo waren klompen rond, in Aalten spits. En voor een rechtgeaarde Dinxperloër was er destijds  geen grotere belediging dan voor Aaltenaar te worden uitgemaakt. Is er wat veranderd in een eeuw tijd?

oude ansichten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 30 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.