fotokaart Belgische vluchtelingen in kamp bij Ede (180295)

fotokaart Belgische vluchteling in kamp bij Ede, mil. ver. in 1915 (180295)

fotokaart Belgische vluchtelingen in kamp bij Ede (180295)

De kaart is uitgegeven door fotograaf Hartgers uit Ede

oude ansichten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Reacties

  1. Jan Kijlstra schreef:

    het “kamp bij Ede” was het Vluchtoord Ede, dat op de Eder Hei gebouwd was. Deze fotokaart kan daar geen verband mee hebben, omdat de barakken van het Vluchtoord Ede allemaal wit geschilderd waren. Bovendien staat de barak op een terreinverhoging, daar was in het Vluchtoord Ede geen sprake van.

    1. Post van Vroeger schreef:

      hallo Jan, bedankt voor jouw reactie. De fotokaart is uitgegeven door fotograaf Hartgers uit Ede. Daarom denk ik dat de foto in die buurt is genomen. Normaal gesproken zou je dan denken aan het vluchtelingenkamp in Ede. Maar misschien zijn er andere locatie’s in de omgeving van Ede waar deze foto ook gemaakt zou kunnen zijn. Wie weet meer?

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.