fotokaart kaashandel Vermeulen: wie weet waar? 180130

Vermeulen kaashandel

fotokaart kaashandel Vermeulen: wie weet waar? 180130
Op achterzijde staat met potlood Lopikerkapel, maar of dat wel klopt?
Met pen staat er “nu boerderij Zonneveld”.

deze kaart staat ook op onbekendinnederland met nummer G4317

oude ansichten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Reacties

  1. Paula schreef:

    Informeer eens bij de Historische Vereniging van Groot Ammers. Ik zie een vloeddeur in het pand, die kwam regelmatig voor in in de Alblasserwaard. Maar zal ongetwijfeld ook verder in Zuid Holland voorkomen. hhistorischekringnieuwpoort.nl
    Ook ben ik de naam Jan Vermeulen kaasboer tegen gekomen op de website van rhcrijnstreek.nl
    Woerden blijkt een echte kaasstad te zijn (geweest). Ik zou daar de foto ook eens voorleggen en misschien kunnen ze je daar verder helpen.
    Succes!

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.