Tussen de Rails Mei 1960: Industriedorp Dinxperlo en boer Dolf Gesink uit Sinderen

Tussen de Rails Mei 1960: Industriedorp Dinxperlo en boer Dolf Gesink uit Sinderen

In deze special ” deze maand: een greep uit de Achterhoek” staan veel prachtige foto’s met achtergrondinformatie over de Achterhoek die bezig was aan opmars na de wederopbouw. Wij tonen enkele foto’s uit deze dikke uitgave. Grappig is ook de sigarettenreclame op de voorzijde.

WIE HERKENT ZICHZELF OF ANDEREN? STUUR EEN REACTIE NAARedwin@postvanvroeger.nl

Gezocht/ gevraagd: oude ansichtkaarten en foto’s van Dinxperlo en omgeving

Heeft u nog oude foto’s, ansichtkaarten of krantjes met betrekking tot Dinxperlo of omgeving? Daarin zijn wij bijzonder geïnteresseerd. Wilt u deze verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 30 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.