Heino in oude ansichten: fotokaart R.K. Pastorie (160191)

Heino in oude ansichten

Heino in oude ansichten: fotokaart R.K. Pastorie (160191)
uitg. J.G. Overmars

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Reacties

  1. Flip Jonkman schreef:

    De rooms-katholieke pastorie zoals die er uit zag voor 1925. In dat jaar werd de nieuwe rooms-katholieke kerk gebouwd, precies op de plaats van deze fraaie tuin. Door dat de voorzijde van deze kerk tegen de pastorie aangebouwd werd, moest de hierop afgebeelde serre verdwijnen.

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.