old American postcard: RPPC from Charles Lindbergh, the ocean flyer (170064)

American postcard: Charles Lindbergh

old American postcard: RPPC from Charles Lindbergh, the ocean flyer (170064/65)

old postcards

if you are a collector of American postcards and you are interested in exchanging high end postcards, please contact us via edwin@postvanvroeger.nl
We have a large collection of foreign postcards.

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft u nog een stapeltje kaarten liggen of heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze verkopen voor een goede prijs? Zowel Nederlandse als buitenlandse ansichtkaarten hebben onze interesse. Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.