oud Dinxperlo, Aaltenseweg ter hoogte van de Allee

oud Dinxperlo, Aaltenseweg ter hoogte van de Allee

Reacties

  1. h.tuenter schreef:

    links vooraan op deze foto de wei van de fam. Otten hierin heeft zover mij heugt alleen hun werkpaard gelopen( nu is dit de Ottenshof).daarna staat links op deze foto een rij gemeentewoningen..hierna liep linksaf een soort grind/zandpad, deze was doodlopend de dwarsstraat genoemd met aan de linkerkant hoofdzakelijk dezelfde soort gemeentewoningen en aan de rechterkant de zg noodwoningen.in de gemeentewoningen links op de foto hebben oa gewoond de fam.Lenkhof..fam Rijks. fam.Vreeman en kapper Hermes. rechts op deze fot het huis van de fam Boland.

  2. Tiny Boenink-Luijmes schreef:

    Op de hoek van de Aaltenseweg en de Dwarsstraat, in de gemeentewoningen. Ben ik op 8 maart 1946 geboren en heb er gewoond tot 1955. Toen zijn we verhuisd naar de Molenstraat 8. Mijn vader werkte bij Kemper, dus lekker dichtbij. Na ons is kapper Hermes er komen wonen. Mijn ouders zijn in 1978 naar een bejaardenwoning aan de Ottenshof verhuisd. Tiny Boenink-Luijmes.

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.