oude ansichten Lichtenvoorde: fotokaart Patronaatstraat 12, H. Heusinkveld  

oude ansichten Lichtenvoorde: fotokaart Patronaatstraat 14, J.H. Heusinkveld  

oude ansichten Lichtenvoorde: fotokaart Patronaatstraat 12, H. Heusinkveld

bloemenwinkel

niet verzonden

oude ansichten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten taxeren en verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 30 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Zeldzame ansichtkaarten, maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Reacties

 1. E.J.A. Heusinkveld schreef:

  Dit is de bloemenwinkel van H. Heusinkveld met huisnummer 12. H. Heusinkveld was de zoon van J.H.Heusinkveld. Dus het bijschrift is onjuist. Ik weet dat omdat ik daar opgegroeid ben en H. Heusinkveld was mijn vader en J.H. Heusinkveld was mijn grootvader.

  1. Post van Vroeger schreef:

   bedankt voor uw reactie! Het adres is aangepast van no. 14 naar 12H. Ook zijn de initialen aangepast van JH naar H. Heusinkveld.

 2. E.J.A. Heusinkveld schreef:

  U heeft iets verkeerd begrepen. Het adres is Patronaatsstraat 12. En H.Heusinkveld was mijn vader en de winkel was een bloemenwinkel! De zaadhander was op een ander adres en was van de broer van mijn vader.

 3. Post van Vroeger schreef:

  bedankt. Ik heb het nogmaals aangepast en hoop dat het nu klopt!

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.