oude ansichten Lichtenvoorde: fotokaart. Wie weet meer over deze gebeurtenis?

oude ansichten Lichtenvoorde: fotokaart. Wie weet meer over deze gebeurtenis?

oude ansichten Lichtenvoorde: fotokaart. Wie weet meer over deze gebeurtenis?
Wie herkent de exacte locatie? Zie ook de andere kaart.
Foto W.J. Wekking

oude ansichtkaarten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Reacties

  1. Benno van Lochem schreef:

    Tijdens het patroonsfeest van St. Joseph op 26 april 1931 stond De Jonge Werkman centraal. Prominent zaten zij tijdens de hoogmis in de voorste banken. Gekleed in hun bondsuniform hoorden zij de preek van de Eerwaarde adviseur aan. Tijdens de mis werd de nieuwe vlag van De Jonge Werkman gewijd, met daarop de beeltenis van St. Joseph en de beschermheilige van De jonge Werkman, de Heilige Antonius van Padua. Na de kerk werd een optocht geformeerd met voorop de harmonie, gevolgd door de nieuwe vlag van De Jonge Werkman met daarachter haar leden. Vervolgens het vaandel van de Werklieden en haar leden en daarna dat van de leerbewerkers met hun leden. In vrolijke mars tonen ging het richting Patronaatsgebouw, terwijl onderweg nog twee foto’s werden genomen door fotograaf W. Wekking. Hier zien we het gehele gezelschap uit het Patronaatsgebouw komen die aan de Patronaatsstraat was gelegen. Het was een soort van culture centrum voor verenigingen en vakbonden. maar ook de Jonge Werkman had hier zijn onder komen.

    1. Post van Vroeger schreef:

      Bedankt voor de mooie reactie!

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.