oude ansichten NSB: tehuis Dinxperlo in Lunteren

oude ansichten NSB: tehuis Dinxperlo in Lunteren

oude ansichten NSB: tehuis Dinxperlo in Lunteren

Waarschijnlijk zien wij hier Rost van Tongeren en zijn vrouw. Zij komen uit tehuis “Dinxperlo” te Lunteren. Dit tehuis stond oorspronkelijk in Dinxperlo en is geschonken door de Dinxperlose NSB afdeling. Zie voor meer informatie ook de andere foto op deze site.

oude ansichten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 30 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.