oude ansichten Warnsveld: fotokaart dorp. Wie weet de naam van deze straat?

oude ansichten Warnsveld: fotokaart dorp. Wie weet de naam van deze straat?

oude ansichten Warnsveld: fotokaart dorp. Wie weet de naam van deze straat?

oude ansichten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Reacties

  1. Loek Kemming schreef:

    Deze foto is door de bekende fotograaf B.J. Hoetink in oktober 1919 gemaakt van de Rijksstraatweg te Warnsveld.
    Links loopt de tramrails van de tramlijn Zutphen-Hengelo (Gld.). Hoetink maakte meer opnames op die dag, de vrouw met de twee meisjes komen vaker in beeld, ze zijn waarschijnlijk door Hoetink gevraagd de opnames ‘aan te kleden’.
    Rechts staat de oude pastorie van de NH kerk. De foto wordt opgenomen in het boek dat over Hoetink eind 2020 zal verschijnen.

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.