oude ansichtkaarten Lichtenvoorde: fotokaart. Wie weet meer over deze gebeurtenis?

oude ansichtkaarten Lichtenvoorde: fotokaart. Wie weet meer over deze gebeurtenis?

oude ansichtkaarten Lichtenvoorde: fotokaart. Wie weet meer over deze gebeurtenis?
Wie herkent de exacte locatie?
Foto W.J. Wekking

oude ansichtkaarten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Reacties

  1. Benno van Lochem schreef:

    de foto is gemaakt vanaf het Bordes van het gemeentehuis aan de Varsseveldseweg. Op de achtergrond zien we de smederij annex winkel van Johan Zeiler die hier vanaf 1918 de zaak had tot 1968 toen het gebouw werd afgebroken voor de doorgang na de Esstraat. De foto moet gemaakt zijn tussen 1931 en 1932 aangezien villa de Horst van dr Hardy hier nog niet staat. Deze villa (de Horst genoemd) werd in 1932 gebouwd in de tuin van voormalig villa Tivoli. De gelegenheid van deze optocht was de inwijding van de nieuwe vlag van de Jonge Werkmannen. We zien eerst een groep muzikanten dit is de harmonie St Caecilia die met geld van de leden der vakbond in stand werden gehouden. vervolgens zien we de genoemde nieuwe vlag met daar achter de leden van de Jonge Werkmannen. daarachter zien we nog net het vaandel van R.K. Werklieden vereniging Lichtenvoorde die daar achter weer liepen.

    Graag zou ik hier een afdruk van willen hebben groeten benno van Lochem

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.