oude ansichtkaarten Rhenoy: fotokaart pastorie , verzonden in 1909 (210186)

oude ansichtkaarten Rhenoy: fotokaart pastorie , verzonden in 1909 (210186)

oude ansichtkaarten Rhenoy: fotokaart pastorie , verzonden in 1909 (210186)

WAAR KAN IK OUDE ANSICHTKAARTEN VERKOPEN?

Bij Post van vroeger bent u aan het goede adres! Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft u nog een stapeltje kaarten liggen of heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 30 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod. Wij komen in het hele land. Wij bezoeken u voor inkoop van oude ansichtkaarten in Limburg, Noord Brabant, Zeeland, de Randstad, Zuid Holland, Noord Holland, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Ook rijden wij graag naar Belgie om oude ansichten in te kopen.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.