taxatie oude ansichtkaarten: Wilt u een eerlijke taxatie van uw oude ansichtkaarten?

oude ansichtkaarten taxatie: zoals bijv. fotokaarten, fantasiekaarten, stadsgezichten, dorpsgezichten

Dit is bijvoorbeeld een hele fraaie met wat meer waarde:
Raadhuis Leimuiden fotokaart 1911 13181.gelopen fotokaart. Verzonden op 18 November 1911 vanuit Leimuiden naar Noordwijkerhout. Inclusief grootrondstempel Amsterdam-Antwerpen.

Wilt u een eerlijke taxatie van uw oude ansichtkaarten?
gevraagd
Oude ansichtkaarten te koop gevraagd!
Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft u nog een stapeltje kaarten liggen of heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10022225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Tevens hebben geïllustreerde tijdschriften zoals ” Gelderland in Woord en Beeld” en ” de Prins” onze grote belangstelling. U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.