oude fotokaarten: fotokaart tramstation Lichtenvoorde

tramstation lichtenvoorde

oude fotokaarten: fotokaart tramstation In Lichtenvoorde
veel mooier worden ze niet: een schitterende en zeer bijzondere fotokaart van het tramstation Lichtenvoorde. Het stond aan de Varsseveldse weg. De kaart is gelopen in 1913 en verzonden uit Lichtenvoorde.

Wie heeft meer informatie over dit station, deze opname?

Voor dit soort top fotokaarten heb ik veel over. Wie heeft dergelijke kaarten te koop? Stuur dan een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Oude ansichtkaarten te koop gevraagd!
Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft u nog een stapeltje kaarten liggen of heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.