oude fotokaart station Dinxperlo: eindelijk in de verzameling! Na ruim 25 jaar zoeken

station Dinxperlo

oude fotokaart station Dinxperlo: eindelijk in de verzameling!
Een zeer vroege opname van station Dinxperlo (oktober 1904), nog van voor de opening in december 1904 en voordat er een straat naartoe was aangelegd. (Nu Maurits Prinsstraat). Wie de kinderen op de voorgrond zijn, is mij niet bekend.

Kort nadat ik in 1989 begon met verzamelen werd mij deze bijzondere fotokaart aangeboden. Ik kon hem destijds kopen voor fl. 25 (ca 11,50 euro nu). Dat kon ik als student destijds niet bekostigen, dus heb ik hem moeten laten lopen. De gemiste kans heeft mij nooit meer losgelaten. Eindelijk, na ruim 25 jaar kreeg ik begin September 2017 opnieuw de kans om de kaart te bemachtigen. De kaart stond op marktplaats en ik heb een mooi bod gedaan zodat ik de kaart eindelijk in mijn album kon doen. Jammer is dat er een punaisegaatje in zit, maar een kniesoor die daar op let.
Toch: heeft u dezelfde kaart in nog perfectere staat? Dan houd ik mij aanbevolen. Dat geldt overigens ook voor andere fotokaarten van Dinxperlo en ansichtkaarten in het algemeen:

oude ansichtkaarten te koop gevraagd

Oude ansichtkaarten en oude foto’s zijn geld waard. Heeft U uit een erfenis oude prentbriefkaarten verworven en wilt u deze oude ansichtkaarten verkopen voor een goede prijs? Neem dan contact op met ons per email of bel 06-10012225. Wij zijn al meer dan 25 jaar gepassioneerd ansichtkaartenverzamelaars en hebben ruime ervaring in het taxeren van oude ansichten. Alle oude kaarten hebben onze interesse. Zowel Nederlandse als buitenlandse. Maar ook fantasiekaarten en thematische kaarten. Daarnaast hebben wij grote interesse in fotoalbums en oude foto’s. Ook die kunnen een hoge waarde hebben.

U kunt ons bezoeken, maar wij komen ook graag bij u thuis voor een vrijblijvend bod.

Stuur een mailtje naar edwin@postvanvroeger.nl

Geef een reactie

Abonneren?

Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. Plaatst 'Post van Vroeger' een nieuwe ansicht op de website, dan ontvangt u een bericht per e-mail.